Italiaanse champignons!

17-06-2018

Ik ben gek op champginons en zou het wel elke dag kunnen eten. En ondanks dat ik ze zo graag eet gebeurde het toch dat er een doosje stond die eigenlijk gewoon NU op moest. Voor vanavond had ik al iets in de planning staan en de lunch lag nog open...dus dat worden dan champignons voor de lunch...wat een straf!

Italiaanse champignons:

  • 250 gr gesneden champignons
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl peterselie
  • 1 tl italiaanse kruiden
  • 1/2 tl zout
  • 1 tl tijm

Snij de ui in dunne halve ringen en fruit die even aan. Rasp de knoflook en fruit die even mee als de ui bijna gaar is. Voeg dan de kruiden toe en het zout, roer goed door en dan kunnen de champignons erbij. 
Bak de champignons tot het vocht wat ze loslaten weer verdampt is. 

Je kan dit met pasta eten maar ook gewoon als los gerecht...het is gewoon lekker hoe je het ook eet!

Totale kosten voor dit gerechtje zijn 1 euro, en ik eet er 1 keer van...gewoon omdat het lekker is!

Groetjes Martine

© 2018 Foodblog van Martine. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin