Recepten:

Ik ben gek op champginons en zou het wel elke dag kunnen eten. En ondanks dat ik ze zo graag eet gebeurde het toch dat er een doosje stond die eigenlijk gewoon NU op moest. Voor vanavond had ik al iets in de planning staan en de lunch lag nog open...dus dat worden dan champignons voor de lunch...wat een straf!...

Je kent het wel dat je de koelkast open trekt en van alles ziet wat eigenlijk op moet....en de oplossing kan zijn, curry!
In mijn geval waren het een zoete aardappel en snijbonen.
In dit geval zijn het eigenlijk 2 losse recepten, de currypasta en de curry zelf. Let's go!

Let's snack!

16-06-2018

Ik ben GEK op kokos en hoewel ik geen hele grote zoetekauw ben vind ik het dus totaal geen straf dat je met kokos zoveel lekkere snackjes kan maken.
Een poosje terug maakte ik Bounty-bites en het recept wil ik graag met jullie delen:

Een van mijn meest favoriete dingen is soep. Erg makkelijk om restjes op te maken, en soep kan ook weer heel goed ingevroren worden. Vandaag was het weer zover. Ik trok de koelkast open en 3 paprika's lagen me zielig aan te staren. Hun tijd was echt gekomen. Ik had zin in iets met een niet al te uitgesproken...

Het kan soms zo simpel zijn. In mijn ochtendsmoothie gaat plantaardige melk, en als je geen soja wil zijn die behoorlijk duur. Een korte speurtocht leverde een simpele oplossing op. Zelf havermelk maken!

Wraps!

05-06-2018

Als er nou iets makkelijk is om te maken en om op voorraad te hebben zijn het wel tortillawraps. Voorheen kocht ik ze kant en klaar, tot ik er achter kwam hoe simpel je ze zelf kan maken:

© 2018 Foodblog van Martine. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin